06 Sprint ST Blowing Turn Signal Circuit Fuse

Sprayville

Member
Riding for 61 Years
Local time
Today, 01:37
Joined
Apr 22, 2021
Messages
10
Points
7
Location
Ohio
My Ride
2006 Sprint ST/1967 T100R/1970 T120R
Hello All,

I thought I saw this issue addressed on the forum before I needed it but could not find it today. So forgive me it it is already out there.

My trusty ST 1050 is blowing the fuse on the turn signal, horn, taillight circuit continuously. No rhyme or reason. Might go 500 miles might go 20. I cannot recreate the issue just happens when it feels like it. I have taken turn signals and taillight apart looking for bare or crossed wires but did not find anything. Currently feeding it a steady diet of 10 amp fuses.

Has anyone else seen this issue?

Thanks,
Sprayville
 

Greyfell

Proud Nerd
Riding for 4 Years
Local time
Yesterday, 22:37
Joined
May 4, 2016
Messages
3,065
Points
377
Age
65
Location
Northern California
First Name
Stephen
My Ride
2008 Triumph Bonneville T100 Ann-Margret
Sadly, it is time to try to trace the wires back toward the fuse block, then the battery. You are probably looking for a wire rubbed bare that can come into contact with metal when going over rough pavement.
 

Sprayville

Member
Riding for 61 Years
Local time
Today, 01:37
Joined
Apr 22, 2021
Messages
10
Points
7
Location
Ohio
My Ride
2006 Sprint ST/1967 T100R/1970 T120R
Greyfell,

Thanks, makes sense. Wish me luck.

Thanks,
Sprayville
 
Premium

Support TriumphTalk by becoming a Premium Member.

 What You Get

Donate

 

 

Search

Top Bottom