T-100

LUDDITE-5

Member
Riding for 54 Years
Local time
Today, 09:12
Joined
Sep 14, 2019
Messages
8
Points
2
Age
72
Location
St, Augustine, Florida
My Ride
2015 Triumph Bonneville T-100
after almost dissecting the bike, I found that the coil had a improperly fastened BUTT CONNECTOR. which attached to the + connector on the coil. After extensive re-wiring, everything is now working. The check engine light in now OUT.

Hurray !!!!!!!!

Ken
 

Rocky

Still Rocking
Riding for 27 Years
Administrator
Staff
Local time
Today, 10:12
Joined
Jan 28, 2006
Messages
17,151
Points
893
Age
81
Location
Halifax
First Name
Rocky
My Ride
2006 T100 Bonneville
TUP TUP
It's always great to hear good news.
 

shanered6

Time for adventure
Riding for 43 Years
Staff
Local time
Today, 14:12
Joined
Apr 5, 2011
Messages
6,058
Points
488
Age
51
Location
Turriff, Aberdeenshire
First Name
shane llywarch
My Ride
Moto Guzzi Stelvio 1200 ntx
Well done !.... its always nice when you find the problem and solve it TUP
 

Greyfell

Proud Nerd
Riding for 2 Years
Local time
Today, 06:12
Joined
May 4, 2016
Messages
1,595
Points
152
Age
63
Location
Northern California
First Name
Stephen
My Ride
2008 Triumph Bonneville T100 Ann-Margret
Electrical issues are tricky to find, but often have simple fixes.
 

ChrisAnglophile

Riding for 51 Years
Banned
Local time
Tomorrow, 00:12
Joined
May 6, 2019
Messages
334
Points
57
Age
65
Location
Sydney,, Australia
First Name
Chris
My Ride
T955i
after almost dissecting the bike, I found that the coil had a improperly fastened BUTT CONNECTOR. which attached to the + connector on the coil. After extensive re-wiring, everything is now working. The check engine light in now OUT.

Hurray !!!!!!!!

Ken
Joe Lucas is out there..beware!!
 
Premium

Support TriumphTalk by becoming a Premium Member.

 What You Get

Donate

 

Top Bottom